Cekemiyor Bizi Kimse Askimla Alacagim Onu
aha da ilk görüyorum, bu nedir lo bu sayfa.hic yakistiramadim hasan sami:)insan bi habar etmez mi loo, biz ki bütün kara sifatlari üstümüze alarak konusmaktayiz, biliyon da, tamam ideolojikman kimseye eyvallahimiz yoktur, lakin, can sıkıntisi... torun torba sahibi kisi sorunluluk sahibi olmalidir birader!biz ki, halk ugruna zar atip barbut oynamis ve beton iskarpinleriyle raksetmis, halki kurtalim derken armut gibi asilanlarin ardindan dehlemisiz atimizi,biz ki bir baltaya sap olmama hedefiynen yürümüsüz yollarda, cani sıkılanlar arasinda bizim de yerimiz vardir loo, duyuyoynuz mu?delamorena ula proleter adamsin daa ne isin var burda senin.aşk dersen degil,yeme bizi, torun desen hic degil, bak hasan samiyi anlarim, dededur daa, ula git yat ne isin var, biz bir kahri doldurmaktayiz yalnizca, ula yat...yarin is var daa.--alibazmesaj 23:17, 23 Aralık 2006 (UTC)
Cekemiyor Bizi Kimse Askimla Alacagim Onu
Evet bunu herkes biliyor mesele sizin bunu bizimkilerin her yere Billboard yazması gibi ? herkes biliyor ama kimse bilmiyormuş gibi binbir gece masallarıymış gibi anlatılıyor artık ikisinede son verilsin ne dersiniz ? yoksa ben kendim içim biliyorum bigbang sunbaedir falan kpop dinleyen herkes bilir ? 041b061a72